Sokan megijedtek, mert azt sugallja a főmédia, hogy a szavazóknak két lehetőségük lesz a 2022-es választáson.
Vagy a baloldalra szavaznak vagy a jobboldalra.
Pedig ez nem így van.

Több olyan párt született, akik az anyapártjukból távozva új pártot alapítottak.

A távozások okai a Bizonytalan Szavazóknak adnak alternatívát, hiszen ezek az új pártok pont azért alakultak meg, mert szakítani akartak a volt pártjaik működésével.

Nemtetszésüket fejezik ki ezzel, miszerint a nagy pártok elszakadtak a valós élettől, a realitástól és mindennapoktól, amikben az átlagemberek élik az életüket.

Teljesen eltávolodtak a szavazóiktól, akik viszont kiábrándultak belőlük.

Ezek a történések teljesen törvényszerűek, hiszen a nagy pártokat csak a hatalom megtartása, vagy éppen a megszerzése izgatja, és nem törődnek a NÉP-pel.

Egy régi kedvenc mondásom,

…amikor a francia forradalom kitörése előtt a királynéhoz mennek a főemberek és panaszolják, hogy a nép éhezik, mert nincs kenyere.
Erre Marie Antoinette azt válaszolja a monda szerint, hogy akkor miért nem esznek kalácsot!…

És valahol itt tartunk most, de ennek a gondolatsornak nem ez a célja, hogy a helyzetet kielemezze, hanem hogy láttassa, hogy van választási lehetőség, arrogancia és tenni akarás között!

Egy sorozatot tervezünk, amiben bemutatjuk a létező és az általunk ajánlott pártokat. Meg fogsz lepődni, Kedves Olvasó, hogy a politika minden szegmensében van új törekvés. Ezeket a törekvéseket a tenni akarás, az életjobbítás és a szenvedély vezeti. Érdemes megismerni őket, mert a politikai életünket új szintre kell helyeznünk és ezt csak új szereplőkkel lehet megtenni!

Az első ilyen párt a Reformerek.

Dr. Varga Damm Andrea alapította, akinek komoly parlamenti múltja van.

A közéletbe úgy került be, hogy felfigyelt a forint sérülékenységére és több tanulmányban szorgalmazta a deviza-károsultak problémáját. Több törvényjavaslatot is nyújtott be a lehetséges kárenyhítések témájában.  

2010-től a Honvédelmi Miniszter főtanácsadója, 2012-ben az Olimpia Bizottság Gazdasági Igazgatója. 2013-tól Országgyűlési képviselő.
A 2018-as parlament több bizottságának is a tagja. 2020 májusáig a Jobbik tagja, majd független képviselőként folytatta.
Alapítványok és Díjak fűződnek a nevéhez.

2020 őszén pártot alapított Reformerek néven és egyértelmű célul tűzte ki, hogy rendszerváltó pártként akar bevonulni a XXI. század törtélnemébe.

Személyiségét figyelembe véve sikerülni is fog neki. A főbb pontja, hogy szeretné újjáépíteni Magyarországot, de ezt nem rombolással kívánja megtenni.
Mint a deviza-hiteles problémáknál, most is először Ő figyelt fel az „oltatlanok” anomáliájára, ami ketté osztotta az országot.

A Reformerek egy klasszikus jobb-közép párt.
Céljuk, hogy a 2022-es választásokon mind a 106 szavazó körben jelöltet indítsanak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük